Detalls Constructius

Som una empresa dedicada a la satisfacció dels nostres clients.                                  

 
       
  • Escoltem la seva necessitat.
  • Farem una proposta dels sistemes a utilitzar en el seu projecte.
  • Podrà visitar a la nostra exposició els detalls dels sistemes seleccionats, acabats i colors.
  • Un cop acceptat el seu projecte, passarem a fabricar-ho en les nostres instal·lacions, amb totes les garanties necessàries. Marcat CE.
  • Instal·lació realitzada segons el tipus d’obra, i sempre en un termini el més curt possible.

Amb tot això, vam realitzar un seguiment de el projecte des del principi fins a la fins a peu d’obra, amb el suport i la tranquil·litat que això significa per al nostre client.

Disseny & Construcció

 

Oferim un enfocament únic de el disseny i la construcció d’estructures d’acer i vidre. Basats en la nostra dilatada experiència en la fabricació i el muntatge de components d’acer i vidre, RICO Aluminium disposa de el coneixement i la capacitat de construir estructures d’elevada complexitat, i de qualsevol geometria. Oferim uns resultats d’alta qualitat des del principi fins al final.

Comprenem la importància de la visualització de la producció i la instal·lació en particular pel que fa als projectes innovadors i ambiciosos.

RICO Aluminium som especialistes en una gran varietat d’estructures i la seva instal·lació. Continuem desenvolupant tècniques de construcció innovadores i vam gaudir desenvolupant solucions per cada repte que se’ns presenta en el procés de disseny i construcció de cada projecte.

cerramientos de aluminio
cerramientos de aluminio
cerramientos de aluminio

La nostra empresa treballa amb materials de primera qualitat i especialistes en disseny i fabricació, pel que li garantim uns resultats excel·lents

Contacta'ns

Taller Rico Navarcles, S.L